lunes, 6 de agosto de 2007

Kerala, terra de cocos

Ahir varem deixar l estat de Tamil Nadu i varem entrar al estat de Kerala (Kerala vol dir terra de cocos) un estat amb una vegetacio molt densa i plena de palmeres, es a dir un tipic paissatge tropical.

Ens varem dirigir a Periyar, un lloc on es troba la Reserva Natural de Periyar on s hi poden trobar molts animals salvatges, entre ells Tigres i elefants. Despres de visitar el parc amb vaixell (hi ha un gran llac al mig) ens vem relaxar amb un massatge ayurvedic de una hora i mitja! es tracte de un massatge amb olis de herbes, molt d oli!! fantastic..... pero pringos. Per la nit vem anar a veure la representacio teatral tipica de Kerala, el Kathakali.


Llac de la Reserva Natural de Periyar





Espectacle Kathakali


Al dia seguent ens dirigim cap a Kumarakom. Per el cami el paissatge es espectacular, ple de montanyes amb plantacions de te i especies. Despres de unes 3,5 hores en cotxe arribem a Kumarakom que es una zona plena de canals d aigua i palmeres. Ens posen en un vaixell per arribar al hotel que esta en una illa en mig de un llac, l hotel i l entorn es com estar en el paradis!!! ens pasem la tarde vagueixant a la piscina i fent algunes voltes per els jardins del hotel.






Plantacions de te







By: Amor Pujol i Israel Herrera, viatjant.... pel paradis de la India!

No hay comentarios: