jueves, 9 de agosto de 2007

Cochin + Mysore, new estate (Karnataka)

Ahir varem arribar a Cochin, abans del previst perque hi havia una vaga general a tota l India. Segons el conductor per temes politics. Tot Cochin era tancat i no estava clar si podriem fer les visites de la ciutat, per por als piquets contra el nostre conductor.

Tots els comercos tancats, vaga general a l India

Finalment per la tarda, varem visitar Cochin sense problemes, encara que els comercos eran tancats. Visita a la zona de Fort Cochin que es plena d antigues cases colonials tant portugueses com britaniques. Tambe es molt tipic veure la pesca amb les xarxes xineses. Visita a la sinagoga i l esglesia de Sant Francesc, que es la primera esglesia de l India construida pels europeus, alli va estar enterrat Vasco de Gama. Cochin es un conglomerat d illes que donen al mar arabic.



tipics carrers a la zona de Fort Cochin


xarxes de pesca xineses a Fort Cochin

Avui hem agafat un avio en direccio a Bangalore (Silicon Valley de l India, ja que es plena d empreses IT) i hem entrat a un nou estat deixant enrrera l exuberant Kerala. Aquest nou estat es Karnataka i la nostre primera parada es Mysore. Aquesta tarde hem visitat el Palau del Maharaja, un palau espectaular i molt ostentos, tal i com, els hi agrada als indis. Despres hem donat una volta pel colorit mercat de fruita, verdura i flors de Devaraja.



Palau del Maharaja a Mysore

Mercat de fruita, verdura i flors de Devaraja

By: Israel Herrera i Amor Pujol, a un nou estat de l India del sud

No hay comentarios: