sábado, 9 de agosto de 2008

A Egipte

El que més es coneix d’ Egipte són les piràmides, els temples, les tombes, les mòmies, però nosaltres (Xavier, Marta, Irra i jo) hem descobert el desert blanc, els oasis i la seva gent.

Ja ens havíen avisat que El Cairo és caòtic, però no esperavem tenir un accident el primer dia en un taxi. Res important, hem sobreviscut!! En aquesta primera parada tenim poc temps,i per això decidim visita de bon mati les Piràmides y l’Esfinge. Les piràmides són una de les 7 meravelles del món i han sobreviscut al pas del temps, elles no entenen de guerres, de democràcia o de crisis econòmiques, elles són allà per impressionar-te. Keops és la més gran, Kefrén la segueix i és la que visitem per dins i l’ultima és Micerinos la més petiteta, la riquesa anava disminuït en la saga familiar.

Junt a les tres piràmides es troba l’Esfinge amb el cap humà i el cos de lleó. Es curiós que molt a prop els humans han desafiat el desert per construir-hi blocs de ciment.

Per dinar ens acostem al gran Bazar Khan al-Khalili, molt recomanable restaurant preu mig Khan el Khalil Restaurant i desprès anem a fumar pipa al cafe Fishawy.

By: Amor Pujol i Irra Herrera viatgant per Egipte amb el Xavier i la Marta

No hay comentarios: